Полезно

Какво е значението на цветовете при дамските бижута? 07.12.2017

Затвори очи и си представи красива коледна приказка. Изобилие от празнични цветове и блясък. Кристали в синьо, зелено или червено се реят във въздуха, придружени от прелестно сребро и бяло злато. Ефирен танц с орнаменти като от ковчежето с бижута на красива принцеса.


виж повече
Rose Gold - колекция бижута с цвета на сезона 15.06.2016


За жената, която обича да бъде стъпка пред модните тенденции

Златото и лятото са две неотменни страни на монетата, която винаги прави тясна връзка помежду им. За сезон лято 2016 златото ще бъде навсякъде - на устните, лицето, косата и тялото ...


виж повече
Избор на бижута за подарък 25.04.2016


Как да донесем радост?
Със сигурност не всичко, което блести, е злато, но абсолютно вярно е, че едно красиво бижу за подарък ще донесе много радост и усмивки. Но за да направите впечатление на специалния човек в живота ви, ще се наложи да отделите определено време за избора на перфектните бижута за подарък. Изборът на нещо изискано и значимо ще бъде лесен


виж повече
Какви бижута да носим 11.04.2016


Как да подбираме нашите аксесоари за перфектна визия?
 

Има толкова много вдъхновяващи и красиви бижута на пазара и безброй възможности за вашия стайлинг. Въпросът обаче е, кои от тях ще добавят най-добрите щрихи към вашата визия.


виж повече
Циркон или цирконий 04.04.2016


Прилика и разлика
 

Циркониите са вид  скъпоценни камъни, визуално брилянтни и проницателни, както разбира се и жените, които ги носят. Тези завладяващи камъни са популярни със своята достъпност.


виж повече
Плюсовете и минусите на бяло злато в сравнение с платина 25.03.2016

 
Подобен цвят, но различни характеристики
 

Докато цветовете на бяло злато и платина със сигурност са подобни, те не са абсолютно еднакви, както може да се обедите и лично. Бяло злато е по-сребристо, докато платината е по-сива на цвят. 


виж повече
Learn more