Полезно

Rose Gold - колекция бижута с цвета на сезона

15.06.2016

 
За жената, която обича да бъде стъпка пред модните тенденции

Златото и лятото са две неотменни страни на монетата, която винаги прави тясна връзка помежду им. За сезон лято 2016 златото ще бъде навсякъде - на устните, лицето, косата и тялото.

Знаем, че жълтото злато е вечна класика, а бялото злато е символ на елегантност и благородство. Понякога обаче тези метали ни се струват скучни и отегчителни. За да разнообразят своята визия, най-смелите жени прибягват дори до зелено,  синьо  или черно злато. Тези нюанси обаче изглеждат твърде претенциозни за повечето дами и половинките им.

Бижутерийната индустрия има свои собствени модни тенденции. И въпреки, че през последните години се наблюдава стремеж да се наложат все по-необичайни цветови тонове, червеното злато отчита най-голям интерес. 

Тази червена художествена багра на златото, някъде наричана и розово злато, е било доста популярно в Русия в началото на деветнадесети век. Ето защо у нас някой бижутерии го предлагат като Руско злато, въпреки че този термин отдавна е остарял. Всъщност чак през 21 век започва да добива все по-голяма световна популярност. Но като тенденция в модата червеното злато навлиза едва в последното десетилетие. От 2006 г. насам този метал започва да се използва за създаване на бижута от някои уважавани марки. Наличието на Мед придава червеникавия до кафяво-розов цвят на златната сплав. Управлявайки количеството на Медта може да се постигне голямо разнообразие от палитри. Накрая, всичко изглежда, като че е получено от четката на художник. 


Според редица модни ревюта, именно червените и розови нюанси на бижутата днес са най-популярни. С такъв тип аксесоари дамите ще изглеждат доста съблазнителни и в същото време изискани. Цветът определено подхожда добре на жени с различни тен на кожата и багра на косата. Червеното злато се вписва перфектно както с бизнес, така и с неофициално всекидневно облекло.  

Да не забравяме също, че съчетанието на червено злато със скъпоценни и полу-скъпоценни камъни и кристали излъчва особена елегантност и деликатно подчертава блясъка им. Разгледайте нашите предложения от позлатени 18К бижута с розово-червеникав оттенък в съчетание с разноцветни кристали на beadshouse.bg и всичко това в стила на лято 2016.

 


 Източник: Beads House

 Сподели с приятели  

 
 

Learn more