Полезно

Умни пръстени, които биха улеснили ежедневието Ви

11.01.2016

Какво представляват умните пръстени?


Накратко, така наречените " умни пръстени " могат да правят различни неща - някои могат да контролират телефона, телевизора или дори да са ваши неизменни помощници във фитнеса. Има обаче едно нещо, което ги обединява. Това е, че те изключително улесняват ежедневието Ви с на пръв поглед елементарни неща, но много съществени.

Такива високотехнологични джаджи и изключителни аксесоари са Ring , Ringly и Fin Ring. И така, нека разкажем малко повече за всеки един от тези три уникални Smart пръстена.

Ring
Снимка: http://logbar.jp

Това съвсем не е типичен моден аксесоар! Той е създаден по такъв начин, че само с едно просто движение на ръката си да извършвате различни действия. Освен това пръстена поддържа Bluetooth, което пък Ви позволява да се свързвате бързо и лесно с различни устройства като компютър и телефон, например. С новото приложение на разработчика, можете да персонализирате до 23 жеста. Пръстенът има само един единствен бутон за включване.

Ringly
Снимка: stylespygirl.com

Един изключителен пръстен, който освен останалите си прeдимства е и изключително красив и изискан. Всеки един модел на Ringly е украсен със скъпоценни камъни като смараргд, кварц и сапфир. Всеки път, когато получавате съобщения по пощата, някой Ви се обажда по телефона или когато предстои събитие в календара бижуто Ви информира с леко вибриране. Пръстенът идва с Andrоid приложение за телефон.


Fin Ring 
Снимка: indiegogo.com

Това е пръстен, който се носи на палеца. С помощта на Bluetooth, може да изпълнявате различни неща, като да намалите звука на телевизора, например или пък да се обадите на някого. Най-хубавото е, че батерията издържа цял месец при ползване на ден по 8 часа. Страхотно, нали?
 
Smart пръстените са изключително стилни аксесоари и рационален начин за извършване на досадни действия в едно. Ако обаче сте традиционалист и харесвате класически и елегантни бижута, разгледайте нашата колекция от модерни пръстени със златно или платинено покритие и уникални австрийски кристали тук .

Източник: Beads House
 

Сподели с приятели  

 
 

Learn more